Menu ...
Kontakt ...
041/4231121
0948 717 101
Obecný úrad

Webstránka zadarmo
Naturpack

Novoročný príhovor starostky obce

Pridal(a) Magdaléna Trubanová | 31 Dec 2014 at 14:49 | 4x |

Vážení spoluobčania!

Dovoľte mi, aby som sa Vám v tento slávnostný deň Nového roka prihovorila v mene svojom i v mene poslancov Obecného zastupiteľstva.
Nový rok nie je len údaj v kalendári, ale pre každého z nás znamená aj začiatok nových plánov, predsavzatí a určenie si nových cieľov, ktoré by sme počas nastávajúceho roka 2015 chceli uskutočniť v súkromnom i pracovnom živote.

Život človeka je sám o sebe pestrý a každého z nás postretli aj zlé dni naplnené trápením, smútkom a nezdarom, ako aj dni dobré, veselé, radostné a šťastné. A na tomto dobrom je potrebné ďalej stavať. Aj samotná naša obec počas uplynulého roka prekonávala prekážky, ale sa aj tešila z úspechov.

Dňa  15. decembra 2014 som spolu s poslancami obecného zastupiteľstva na slávnostnom zasadnutí  zložila Ústavou Slovenskej republiky predpísaný sľub.

Za toto krátke obdobie sa nám podarilo zrealizovať niekoľko aktivít:

Zakúpili sme čerpadlo do studne a vrtu na pitnú vodu v hodnote 1 700€
Čiastočne sme odstránili poruchu vodovodu u p. Juraja Koňušíka
Začali sme inventarizáciu obecného majetku, pohľadávok a záväzkov
Zabezpečili sme posypový materiál na zimnú údržbu komunikácií.

Veľmi ma teší, že sa nám podarilo spojazdniť traktor (ako je oprava, STK,  výmena predného skla, zakúpenie reťazí), ktorý bude  realizovať odhŕňanie snehu pre bezpečnosť ciest v hodnote 2 000€.

Teší ma aj tá skutočnosť, že sme pre deti v spolupráci so ZŠ, Dobrovoľným hasičským zborom  a obetavými dobrovoľníkmi pripravili ľadové klzisko v areáli ZŠ za telocvičňou.  Pozývame deti a občanov , aby sa prišli športovo vyžiť.

Ďakujem všetkým našim obetavým občanom, podnikateľom, firmám, záujmovým združeniam a všetkým tým, ktorí pomohli obci a prispeli akýmkoľvek spôsobom k jej rozvoju i oživeniu spoločenského, kultúrneho i športového života. Prosím, neostaňme ľahostajní k sebe, ale ani k dianiu v našej obci.

Aké predsavzatie si dáme do nového roku 2015?

Mojím osobným želaním je neustála spolupráca s Vami – občanmi. Vždy si budem vážiť Vaše dobré a povzbudzujúce rady, Vašu spoluprácu, ochotu a toleranciu.
Do nového roka 2015 Vám občanom prajem viac krajších dní ako tých horších, viac lásky ako nenávisti, viac hojnosti a radosti ako smútku a trápenia. Pevné zdravie , Božie požehnanie a veľa úspechov v pracovnom i osobnom živote.
Povedzme si pekné slová dnes, čo dávno sme si nepovedali. Skúsme zobrať späť tie, čo nám utiekli. Nech slza šťastia ligoce sa v oku, tak žime každý deň v novom roku.

Šťastný celý rok 2015!

Mgr. Magdaléna TRUBANOVÁ
starostka obce


Mohlo by vás tiež zaujímať

Nahlasovanie porúch
Poruchy osvetlenia Poruchy obecného rozhlasu
Tlačivá na stiahnutie
Oznámenie verejného funkcionára
Apríl 2024
PoUtStŠtPiSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 1 2 3 4 5
Veľký kalendár |
Anketa ...
Ktorý z uvedených spôsobov považujete za najvhodnejší pre informovanie občanov?
Hlasovanie v ankete trvá 3045 dní
Pridal(a) Admin otvoriť