Menu ...
Contact ...
041/4231121
0948 717 101
Obecný úrad

Free website
banner

Poďakovanie starostky obce za rok 2015

Added by Admin | 31 Dec 2015 at 8:31 | 15x |

Vážení spoluobčania,

opätovne nastal čas najkrajších sviatkov v roku. Tiež je to čas, aby sme trošku bilancovali a poďakovali za prežitý rok 2015.

Čo nám priniesol rok 2015? Do obce sa prihlásilo na trvalý pobyt 49 občanov, odhlásilo sa 17 občanov. Narodilo sa 22 deti, z toho 12 dievčat, 10 chlapcov. V tomto roku nás opustilo 30 občanov, 16 žien, 14 mužov.

V našej obci sa previedli práce, ako napr. – premiestnili sa autobusové zástavky na nové stanovišťa, odstránil sa stĺp zo zástavky, vyčistila sa obec od určitých čierných skládok, automobilových vrakov, uzatvorila sa časť skládky TKO. Ukončil sa projekt Revitálizácia centra obce, postavili sa na námesti sochy naších patrónov sv. Svorada a Benedikta. V Základnej umeleckej škole sa dobudovala časť budovy-dvojtrieda s kúrením. V Materskej škole sa čiastočne urobili úpravy, ako sú napr. nátery, oprava schodov a chodníka okolo budovy. Dokončil sa projekt Základnej školy - v ZŠ sa previedli naviac práce, ktoré neboli zakomponované v projekte, a to plynové kúrenie, vymenil sa sklobetón za okna, zateplilo sa a zakúpil sa plynový kotol do telocvične, a iné práce, ktoré boli potrebné k užívaniu ZŠ. Tento rok sa začalo pracovať na údržbe vodojemov, vodovodnom potrubí - vymenilo sa 150 metrov starého potrubia za nové, odstraňovali sa poruchy na starom potrubí, osadilo sa 25 ks vodomerov. Na budove hasičskej zbrojnice sa vymenili okná a dvere, taktiež sa repasovala Tatra 148, vybavila sa protipovodňovým vozíkom, hasičským autom Iveko a autonomnými dýchacími prístrojmi. Počas roka sa prispelo aj sociálne slabším rodinám na deti a tiež starým občanom. Ponížil sa úver , vyplatili sa staré faktúry. Je toho viac, celkom sa nám vďaka naším obetavým občanom darilo.

Dovoľte mi, aby som sa za seba, za poslancov obecného zastupiteľstva, pracovníkov obecného úradu a našich občanov, poďakovala za veľmi dobrú spoluprácu nášmu veľa dôstojnému pánovi fararovi PhDr. Jozefovi Šamajovi, aj Vám - všetkým občanom, poslancom obecného zastupiteľstva, zamestnancom OcÚ, DHZ, folklórnej skupine, Únii žien, Jednote dôchodcov, DH Lieskovanka, SZZ, správcom lesov, poľnohospodárom, turistickému odielu. Poďakovanie patrí aj pánovi riaditeľovi ZŠ, pánovi riaditeľovi ZUŠ, pani riaditeľke MŠ, pedagógom a ostatným pracovníkom škôl, ktorí s láskou vychovávajú a vzdelávajú naše deti. Pri tejto príležitosti chcem poďakovať našim deťom mládeži, ktorí nám robili počas roka radosť. Taktiež ďakujem tunajším lekárom, ktorí sa počas roka starali o naše zdravie. Ďakujem aj všetkým pracujúcim, podnikateľom a dobrovoľníkom ktorí sa so ziskom podelili pre potreby našej obce. Ešte raz,ďakujem všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsom /či finančne, prácou alebo inou pomocou/ pričinili k zveľaďovaniu našej obce. Pre našu obec to bolo veľkým prínosom.

Vážení spoluobčania, do Nového roku 2016, Vám zo srdca prajem veľa zdravia, šťastia, radosti a Božieho požehnania. Nech sa Vám splnia všetky predsavzatia a prosby, ktoré si želáte a vyprosujete.


Mgr. Magdaléna Trubanová
starostka obce Kysucký Lieskovec

Nahlasovanie porúch
Poruchy osvetlenia Poruchy obecného rozhlasu
Tlačivá na stiahnutie
Oznámenie verejného funkcionára

sport

radio

radio

March 2024
MonTueWedThuFriSatSun
26 27 28 29 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Big calendar |
Survey ...